București, Aleea Tibles nr. 16, Cod postal: 060233
vanzari@promotorinternational.ro
0729 034 045 / 0733 943 551

Febi – Cea mai bună alegere pentru seturi de curea de distribuție

Beneficiile dintr-o privire

  • Gamă extinsă – peste 330 de seturi de curele de distribuție, acoperind până la 90% din toate tipurile de vehicule populare din Europa. În plus, febi oferă o acoperire de peste 220 de seturi de curele de distribuție, care includ și pompă de apă.
  • Totul într-o singură cutie – o soluție completă și profesională de reparații prin furnizarea tuturor componentelor necesare într-o singură cutie, de ex. Set curea de distribuție cu pompă de apă și dispozitive de fixare.
  • Extinderea gamei – febi analizează în mod constant piața independentă Aftermarket și adaugă în mod regulat produse și soluții noi în gamă.
  • Abordare rapidă către piață – cu febi puteți fi siguri că vom avea întotdeauna la dispoziție produse de sincronizare ale motorului pentru cele mai noi generații de vehicule. Datorită procesului dinamic de cercetare a vehiculelor noi, garantăm că vom fi mereu rapizi pe piață.
  • Conținut premium – prin utilizarea furnizorilor OE, febi garantează că produsele din cutie sunt de cea mai înaltă calitate. febi oferă kituri cu aceeași structură a curelei, proceduri de testare și reglementări la calitate similară OE.
  • Sursă individuală – toate componentele din kiturile noastre de curea de distribuție sunt furnizate separat. Această abordare înseamnă că putem oferi întotdeauna clienților noștri o soluție aftermarket optimă și flexibilă.

 

Garanție de 3 ani a producătorului

Pentru a sublinia standardele noastre ridicate de calitate a produselor, oferim o garanție de 3 ani a producătorului pentru toate piesele noastre de schimb, inclusiv kiturile de curea de distribuție.

Ca un angajament asigurat de calitate, această garanție depășește garanția legală.

Aveți încredere în garanția de 3 ani a producătorului pentru toate curelele de distribuție și componentele asociate ale sistemului de distribuție.

Simplu, dar inteligent: Totul într-o singură cutie

Vizitele inutile la atelier generează costuri suplimentare? Vă lipsesc componente cheie care au ca rezultat o întârziere la reparația completă? Piesele de schimb ambalate individual ocupă prea mult spațiu de depozitare?

Pentru a ne asigura clienții că pot lucra eficient din punct de vedere al costurilor și timpului, analizăm în mod regulat tendințele din piața independentă Aftermarket și dezvoltăm în mod constant soluții noi și de suport.

Seturile noastre de curea de distribuție cu pompă de apă inclusă conțin toate elementele necesare pentru o reparație completă și profesională. Totul într-o singură cutie! Cea mai bună alegere pentru seturile de curea de distribuție pentru modele actuale de mașini europene și asiatice.

Kituri de curea de distribuție – Repere din gamă